About

Violiste Anouk - Solo viool

Anouk Lievens groeide op in een kunstzinnig gezin met een violist als vader…. en met in haar wiegje een viool in plaats van een pop, kreeg het muziekvirus vrij spel!
Ze studeerde aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel en geeft zich sindsdien helemaal over aan een muzikaal bestaan.

Haar repertoire gaat van tijdloos klassiek over easy listening tot folk, tango, jazz, klezmer en wereldmuziek. Ze beschikt over een heel groot repertorium waaronder natuurlijk de meest bekende klassiekers, en speelt ook muziek op aanvraag. Een bepaalde song of muziekstuk in gedachten? Alles kan!

U kan Anouk boeken voor allerlei gelegenheden zoals het opluisteren van een huwelijksmis of uitvaart, een receptie, een bedrijfsfeest, een jubileum, aperitiefconcert, Turks huwelijk, Marokkaans huwelijk, hennafeest, huwelijksaanzoek, Hindoestaanse bruiloft, huiskamerconcert, enz . . .
 


Duo Kintsugi  -  duo viool en (bas-)klarinet

Samen met klarinettiste Dagmar Van Eesvelde vormt violiste Anouk "Duo Kintsugi", een muzikaal duo dat het sprankelend geluid van de klarinet met de klanken van de viool verenigt. Door hun ervaring en opleiding kunnen ze uit een breed repertoire van verschillende stijlen putten: easy listening, (licht)klassieke muziek, pop, folk, filmmuziek, country, klezmer, tango, gypsy, Latin,... Voor elk wat wils! 


Wij maken van uw bruiloft, receptie, verjaardagsfeest, jubileum, vernissage, viering, iets unieks!String Fuse - vioolduo

Samen met violiste Elien Vander Brugge vormt Anouk een duo voor 2 violen


U kunt Anouk en Elien boeken voor live muziek op allegelegenheden: recepties, huwelijks - en uitvaartceremonies, allerhande feesten, feestelijke openingen, vernissages, enz.

Hun programma varieert van tijdloze klassieke stukken over wereldmuziek tot passionele tango en opzwepende jazz. Voor elk wat wils en geheel samen te stellen volgens uw eigen wensen.


Zowel repertoire als duur van het programma kunnen volledig door u samengesteld worden.