Team

Anouk Lievens - viool

Anouk Lievens werd geboren in 1979 in Melle en groeide op in een kunstzinnig gezin met violist Walter Lievens als vader…met in haar wiegje een viool in plaats van een pop, kreeg het muziekvirus vrij spel en ja hoor ook zij zou zich voortaan wagen aan een muzikaal bestaan.
Ze behaalde een Master en een een pedagogisch diploma in het Conservatorium van Brussel bij professor Katalin Sebestyen en vormt sindsdien verscheidene ensembles.

Ze geeft ook reeds 14 jaar privé vioollessen, in haar eigen opgerichte muziekschool “SOS Viool”.

Bernard Bertoni - viool

Werd geboren in het zonnige Nice en leek voorbestemd violist te worden gezien zijn vader en overgrootvader hetzelfde beroep uitoefenden. Na het Conservatoire van Nice afgemaakt te hebben vertrok Bernard op zeventienjarige leeftijd naar Israël om aan het Conservatorium van Jeruzalem te studeren onder de leiding van Felix Andriewski, assistent van Yehudi Menuhin.

Hij werkte jarenlang bij de Opera van Nice en het Orchestre Philharmonique van Monaco 
In 2000 verhuisde hij naar België waar hij voor verschillende orkesten werkte als de Vlaamse Opera, Brussels Philharmonic, I Fiamminghi, Beethoven Academie en het Kamerorkest van Mons.

Dagmar Van Eesvelde - (bas)klarinet

Voor Dagmar was het als kind al snel heel erg duidelijk. Ze moest en zou klarinet spelen! Ze kreeg uiteindelijk haar zin, en ontpopte zich tot een heel gepassioneerde klarinettiste die van alle markten thuis is. 


Ze studeerde aan het Koninklijk Conservatorium van Gent, en leeft sindsdien helemaal voor haar klarinet. En alsof dat nog niet genoeg was, besloot ze haar muzikantencarrière uit te breiden met het grote broertje van de klarinet, de basklarinet!

Kenneth Vermoote - gitaar


Kenneth Vermoote werd geboren in 1981 te Oostende. Ongeveer 8 jaar later werd hij verleid door zijn eerste snaar.
Toen hij naar het hoger onderwijs ging, was er dus maar één mogelijke uitkomst... Kenneth ging klassieke gitaar studeren aan het Hoger Conservatorium van Gent!

Zijn liefde voor muziek bloeide open en hij kreeg zin om andere genres uit te proberen: tijdens z'n studententijd speelde hij in rock-, pop- en metalgroepen, zelfs een rapproject kon zijn interesse wekken. 

Ook Chris D. Morton vond zijn weg naar Kenneth via het conservatorium, en op dit moment beleven/componeren ze nog steeds mooie momenten. 
Naast performen en producen geeft Kenneth z'n kennis en passie door aan leerlingen van de muziekacademie.