About

Wij leveren muzikale ensembles voor lezingen, bruiloft, recepties, begrafenissen... De muziek kan als achtergrond dienen, maar tevens behoren ook echte voorstellingen tot de mogelijkheden.

U kunt ons boeken voor het opluisteren van allerlei gelegenheden: recepties, huwelijks - en uitvaartceremonies, allerhande feesten, Turks huwelijk, Marokkaans huwelijk, enz.
Ons programma varieert van tijdloze klassieke stukken over wereldmuziek tot passionele tango en opzwepende jazz, country, klezmer, Latin,...

Voor ek wat wils en geheel samen te stellen volgens uw eigen wensen. Zowel repertoire als duur van het programma kunnen volledig door u samengesteld worden.

Het is mogelijk om te kiezen uit verschilende formaties. Wij zijn allen professionele muzikanten, met een jarenlange ervaring!

Versterking is nodig denkt u? Geen enkel probleem! Wij beschikken over professionele geluidversterking, welke wij kosteloos meebrengen!

Violiste Anouk - Solo viool

Anouk Lievens groeide op in een kunstzinnig gezin met violist Walter Lievens als vader…. en met in haar wiegje een viool in plaats van een pop, kreeg het muziekvirus vrij spel!
Ze studeerde aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel en geeft zich sindsdien helemaal over aan een muzikaal bestaan.

Haar repertoire gaat van tijdloos klassiek over easy listening tot folk, tango, jazz, klezmer en wereldmuziek. Ze beschikt over een heel groot repertorium waaronder natuurlijk de meest bekende klassiekers, en speelt ook muziek op aanvraag. Een bepaalde song of muziekstuk in gedachten? Alles kan!

U kan Anouk boeken voor allerlei gelegenheden zoals het opluisteren van een huwelijksmis of uitvaart, een receptie, een bedrijfsfeest, een jubileum, aperitiefconcert, Turks huwelijk, Marokkans huwelijk, enz.
 

Duo Kintsugi - Duo viool en (bas-)klarinet

Samen met klarinettiste Dagmar Van Eesvelde vormt violiste Anouk "Duo Kintsugi", een muzikaal duo dat het sprankelend geluid van de klarinet met de klanken van de viool verenigt. Een uniek ensemble, zeer verrassend!


Samen verzorgen ze de live muziek op tal van evenementen, zowel voor bedrijven als voor privéaangelegenheden.
Door hun ervaring en opleiding kunnen ze uit een breed repertoire van verschillende stijlen putten: easy listening, (licht)klassieke muziek, pop, folk, filmmuziek, country, klezmer, tango, gypsy, Latin,... Voor elk wat wils! Ook verzoeknummers zijn mogelijk.


Wij maken van uw huwelijk, receptie, verjaardagsfeest, jubileum, vernissage, viering, iets unieks!
Ook bij het afscheid van een dierbare is het steeds weer zo bijzonder om met live muziek op de uitvaart een intiem en bijzonder eerbetoon te betuigen...

U hoeft zich nergens zorgen over te maken, wij brengen alle materiaal mee, en beschikken ook over professionele versterking!

Coppia Corda - Duo 2 violen

Samen met violist Bernard Bertoni vormt Anouk een duo voor 2 violen, duo "Coppia Corda".

U kunt Anouk en Bernard boeken voor live muziek op allegelegenheden: recepties, huwelijks - en uitvaartceremonies, allerhande feesten, feestelijke openingen, vernissages, enz.

Hun programma varieert van tijdloze klassieke stukken over wereldmuziek tot passionele tango en opzwepende jazz. Voor elk wat wils en geheel samen te stellen volgens uw eigen wensen. Zowel repertoire als duur van het programma kunnen volledig door u samengesteld worden.Samen met woordkunstenares Melissa Leboeuf brengt Coppia Corda ook poëzie-muziek.
Zij hebben programma's met poëzie uit alle uithoeken van de wereld, maar ook een programma rond de Vlaamse auteur-dichteres Patricia De Landtsheer en een programma Liefdesviooltjes.
Vraag onze poëtische menukaart!

Relaxatie met violen
 
Onverklaarbaar, maar voor iedereen herkenbaar: muziek raakt!
Muziek doet iets met ons. Het maakt ons blij, laat ons huilen, voert ons terug naar vroeger of heeft een diepere betekenis die niet uit te leggen valt.
Muziek is een taal zonder woorden, maar waarmee we wel kunnen communiceren, zaken opwekken of juist kalmeren.
 
De trillingen die vioolsnaren teweeg brengen kunnen heel intens zijn. De vibraties masseren als het ware onze ziel. 

Anouk en Bernard gingen op zoek naar oude en nieuwe melodieën die spreken zonder woorden.
Gaande van het alom bekende Ave Maria tot de uitheemse relaxatieklanken van Luciano Berio nemen zij de luisteraars mee in een heel apart verhaal.
  
Anouk en Bernard kunnen spelen voor een groep mensen, maar ook voor één iemand. Groepen liefst niet groter maken dan 4 personen om de intieme sfeer van de sessie te vrijwaren.
Het is volledig aan de inrichter om te beslissen hoe zij dit willen organiseren. Daarom is het belangrijk contact op te nemen om te bespreken wat de wensen zijn.
 

De muzikanten voorzien zelf materiaal om projecties of lichteffecten te maken in de kamer. Zij brengen ook een verdamper mee voor een aangename geur. 
Er kan ook actief deelgenomen worden door tijdens de sessie tactiele prikkels te geven onder de vorm van een handmassage, laten voelen aan zachte voorwerpen, strelen met veren, … 
Interesse? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen!

Aranti - Duo viool en gitaar

Met gitarist Kenneth Vermoote vormt violiste Anouk "Duo Aranti".

Mooie, sfeervolle en swingende muziek voor (lunch) concert, optredens, huwelijksceremonie, intermezzo, (bedrijfs) feest, borrel, evenement, opening, dinners.

Met hun uitgebreide repertoire bestaande uit covers, zoetsappige ballads, eigen arrangementen en verrassende medleys weten zij het publiek in no-time in een goede mood te brengen. Een feest om naar te luisteren en te kijken!